Események

Egynapos foglalkozásokon azok vehetnek részt, akik már legalább egy teljes hétvégén jelen voltak. A már tapasztalatot szerzett résztvevők jelezhetik ilyen irányú igényeiket az elérhetőségeinken.

A hétvégi alkalmak péntek reggeltől vasárnap kora estig tartanak. Teljeskörű meditációs instrukciókat kapnak, és egynapos meditáció után következik a konstelláció. Legalább öt kliens kerül sorra egy nap alatt. A velük együtt dolgozó segítők hasonló erejű és mélységű karma-tisztuláson mennek keresztül.

A több hetes meditáció a téli, 90-napos elvonulás alatt fordul számos konstellációs hétvégét nyújt. Mélységi tapasztalást jelenthet, ha a résztvevő meditációs gyakorlatot hajt végre a konstellációs foglalkozás előtt és után. A meditáció során, de nem a konstellációs foglalkozások alatt, kóan interjúkkal mélyítjük a zen tapasztalatát, és a paradox birodalmában végzett munka lehetővé teszi az élet feloldhatatlannak tűnő ellentmondásait más szemszögből látni, kellő felkészültség esetén megoldani.

A félnapos/egynapos foglalkozások külső helyszínen is végezhetők, alkalmasság esetén. A hétvégi / több hetes verziók csak az Eredeti Fény Zen Templomban rendezhetők meg. Az egynapos foglalkozásokra csak azokat várjuk, akik már legalább egy hétvégén jelen voltak.

Kérjük, minden érdeklődő a jelentkezes@zellinger.hu email címen jelentkezzen, ha kérdése van, akkor az info@zellinger.hu emailre írjon. Minden kérdésre válaszolunk, a jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk. A részvételi díj részét képző előleget csak a visszaigazolás után kell átutalni.

Kérünk minden hétvégi résztvevőt, hogy csütörtök 18:00-ig érkezzen meg a templomba. Aki vonattal jön, az 17:30 ig legyen az esztergomi állomáson, ekkor felveszünk titeket a templomi járművel. A program vasárnap kora délután ér véget. Mindenkit szeretettel várunk!

Árak: Zen önköltség (templomi tartózkodás, étkezés meditáció) + Zellinger foglalkozás
Három nap a templomban: 3×12,000=36,000Ft
Zellinger foglalkozás: 1) klienseknek 20,000 Ft, 2) segítőknek 15,000 Ft
Végösszeg: 1) 56,000 Ft 2) 51,000 Ft. Számlát adunk.
A klienseknek biztosan állítunk az adott hétvégén, a segítők biztosan részt vesznek benne.
A fenti árak egyéni/páros részvételre vonatkoznak, a csoportos/céges foglalkozás egyedi árszabás szerint történik. Családi kedvezmény igényelhető.
Jelentkezés az eseményre kattintva, kérjük töltsetek ki minden mezőt és várjátok meg a visszaigazolást!
Kérünk, hogy a hétvégi foglalkozásokra érkezzetek meg előző nap, csütörtökön 16h-17:30 között, de legkésőbb pénteken 08:30-ig! Az egynaposra 08:30-ig kérünk, érj a templomba. Köszönöjük.